Címkék listája

Mostantól véleményezést is vállalunk!

Sokszor írtam már a rossz minőségű honlapokról. Szeretnéd megtudni hogy a te blogod jónak minősül-e? Mostantól ezt rajtunk keresztül is megtudhatod! Mától blog kritikák készítését is vállaljuk!

Miket tartalmaz egy kritika


 - Elkészítünk és itt a blogon közzéteszünk egy kritikát a blogodról, ami az alábbiakra terjed ki:
     - Első benyomás
     - Kinézet
     - Tartalom
     - Használhatóság
     - Hozzáállás
 - A blogot ezen szempontok szerint megvizsgáljuk, javaslatot teszünk az esetleges javításokra, stb. mind ezt szöveges formában
 - A blogot minden szempont szerint 0-tól 20 pontig értékeljük (kategóriánként).
 - A pontokból kialakuló összpontszám alapján e-mailben kapsz egy-egy linket, amik segítségével kiteheted a blogodra a tőlünk kapott kritikád eredményét egy kis embléma formájában.
 - Ha a kritika elkészült, arról emailben is értesítünk.
 - Ha segítségre van szükséged egy általunk adott tipp megvalósításához, akkor emailben megpróbálunk segíteni neked.

Kik kérhetnek kritikát?

Bármelyik blog tulajdonosa kérhet kritikát a saját blogjáról, a témájától függetlenül. Szívesen látunk itt akár folytatásos történeteket, akár nyílt netes naplókat, akár játékokkal foglalkozó, akár kritikákkal foglalkozó blogokat is, egy szóval bármit.

Hogyan lehet kritikát kérni?

Erre kialakítottunk egy űrlapot, ami jelenleg meglehetősen egyszerű, de majd azért a kinézetét kicsit rendbe fogom szedni. Kritikát kérni tehát ide kattintva tudtok. Kérlek az űrlapon a blogod teljes címét add meg, lehetőleg elgépelés nélkül, valamint egy valós email címet! A kritikát a kérésed leadása után két héten belül kikerül a blogra egy bejegyzés formájában. Ha nagyon nagy mennyiségű kritika gyülemlene fel, akkor lehetséges hogy két darabot esetleg egy bejegyzésben teszek közzé, de ez tényleg csak akkor, ha már zavaróan sok lenne.


Ezek mellett az új szolgáltatások mellett a blogon persze megmaradnak a régi témák is, holnapra várható is egy újabb játék témájú poszt, addig is legyetek türelmesek!

Ne maradj le semmiről!

Ajánlott bejegyzések

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokra vonatkozó szabályzat itt olvasható.

A bejegyzés eredeti verzióját megtalálod az Edemmester Gamer Blogon az alábbi linken:



A bejegyzés nyomtatott formában való birtoklása nem jogosít fel annak sajátodként való feltüntetésére, vagy avval való visszaélésre.